Köket del 1

På många platser i huset hade man klätt väggarna med pärlspont. Och man hade lämnat det i sin naturliga färg, brun furu. Kändes lite för mycket fjällstuga / bastu för vår smak. Så för att fräscha upp och även få rummet att kännas större så vitmålade vi panelen.

Vi tapetserade även om. Vi valde en tapet som kändes lantlig, modern och lite varmare. Det var mönsterpassning på tapeten, så det gäller att tänka till lite denna gången. Vi fick hela tiden ha något att loda med. För om tapeten börjar skeva så skapar det en sjösjuk känsla.

Det sägs att köra båt genom Göta kanal och sätta upp förtältet till sin husvagn med sin partner är de två svåraste relationsproven..man kan nog lägga till tapetsering med mönsterpassning på den listan också. Men vi klarade det!! Även fast vi valde att sätta upp de sista våderna 23.50 på fastande mage.

Det trixiga är att väggar och tak i ett sånt här gammalt hus inte är så speciellt raka, så det gäller att hålla tungan i rätt mun.

Tanken är att även byta ut köksskåp, sätta nytt kakel m.m, men det blir del 2.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s