Uteplats har blivit inneplats

Uteplatsen har äntligen fixats till. Vi fick inspiration från en Jazzklubb i Belgrad, Serbien. När vi var i Belgrad 2017 så var vi och drack drinkar på restaurangen Jazz Basta. Både jag och Sofia blev totalt knockade av deras rustika, väldigt enkla med ack så stilfulla interiör/exteriör. Vi bestämde oss då att ha den klubben som inspiration till vår uteplats. Vit liggande panel, mycket blommor och låta syrenhäckarna agera fondvägg. Det bästa med det vita planket är ljuset, att solens ljus studsar ner i planket och gör uteplatsen väldigt ljus och fräsch. VOILA!

 

uteplats.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s