Gästrum/Arbetsrum

Äntligen är gästrummet/arbetsrummet klart. När vi flyttade in fick detta rum bli det utrymmet där vi bara kastade in bråte lite huller om buller. Vår familj/vänner fick även sova där inne i kaoset.

Vi bestämde oss för att vi ville ha färg i rummet. Vi brottades mellan blått eller grönt. Det slutade efter många vändor fram och tillbaka med en grön kulör. Innan satt det en strukturerad vävtapet på väggarna. Så upp med en easy cover, renoveringstapet och sen måla tre strykningar på den. Vi bytte fönsterfoder som tidigare bara var enkla släta foder till allmogefoder. Man fick fram fönstret väldigt mycket mer med dessa. Även att väggen helt plötsligt blev grön och fodren blev vita gjorde sitt.

En brun klassisk plastmatta ligger som golv. Vi hade tänkt lägga in trägolv, men kom fram till att det fick vänta. Istället köpte vi en ljusgrå ullmatta (2×3 m) som täcker det mesta av golvet. Vilket fräschar upp och gör det ljusare. Vi köpte två bockar på ikea och byggde själva ihop ett träbord som vi la uppepå och skapade oss ett arbetsbord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s