Ernst har flyttat in

När vi började med ena rummet på övervåningen smällde vi bara upp en ljus, billig tapet för att få upp någonting.

Nu äntligen hittade vi en tapet som vi kände var mer genomtänkt. Det blev en blommig blå tapet designad av Ernst Kirschsteiger.. Vi försöker fortfarande sikta åt det lantliga men ändå lite åt det moderna hållet, så därför tyckte vi denna skulle passa. Även fast den är blå så finns det en varm ton i den som gör att rummet känns härligt.

Hittade en soffa på blocket. En modulsoffa från ikea som vi gjorde till en hörnsoffa. Denna passade perfekt för att den kändes så nätt och inte för svulstig. Ett stort plus är att den är väldigt djup, så man kan sova i den utan problem.
IMG_2498IMG_2498(2)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s