400 pannor

När snickaren var klar med sitt arbete så var det dags för oss att slänga upp pannorna igen. Fick lite tips på hur jag skulle gå till väga. Viktigt att hela tiden mäta och lägga det i lod. För när det väl börjar skeva så kan det sticka iväg ordentligt..och då är det bara att börja om..
Vi byggde oss en vinsch så vi kunde få upp alla pannorna. Onsdag förmiddag började vi med första sidan av taket, torsdag morgon kl 7.00 la vi sista raden på den sidan. Sen var jag tvungen att packa väskan och åka till Göteborg och jobba. Men vi fick en riktigt härlig morgon i soluppgången på taket.

Vi behöll som sagt det enkupiga teglet. Däremot låg det en nockplåt som vi bytte ut mot nockpannor. Kändes mer i stil med huset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s